Monday, August 25, 2008

Multisportlase märg, mudane unenägu

SOO ON MÕNUS. LAUKAST VÄLJA ROOMAMINE LÕBUS. TURBASAMMAL ÜMBER KÕRVADE SÕBER. MUDAST RIPSMEPIKENDUSED MOEKAD. RATTAGA MUDAS SÕITMINE JA ÜLE PEA SOOJÄRVE SULPSAMINE ANNAB HEA JUME.

Alt & pealt märg xdreami Paide sprindi-etapp oli senistest parim. Lugesime kokku 15 korda, kus sa rinnuni vees käidud. Kaisal tuli rohkem, ta hüppas kanuupunkte võttes mitu korda paadist mööda, minu arust meelega :) Mina käisin korra soojärves üle pea sees - astusin sammu ja lained lõid üle pea kokku. Niisama ujutud sai muidugi hoopis mitu korda :)

Soost ja porist hoolimata ei näind kordagi mossis nägu ega mures sportlast. Vastupidi, kõigil oli kogu aeg suu kõrvuni!!!

Järjekorras:

Kuulen läbi une - heliseb! Kaisa: tsau, sa pidid pool kaheksa õues olema, mis teed? Mina: a kell on alles... assaraisk!!!!

Tee Paidesse - sajab. Hall, külm, nukker sügisilm, igasugu spordituju läheb nii ära kui ära... A siis tulevad Mäost peale kaks naerunägu - sportlik Kaisa ja südasuvine Kats - ja kui 2 min enne starti starti jõuame, läheb vihm lihtsalt MEELEST ÄRA!

Ratas. Pärast starti segadus, T käib autos kinnaste järel, saame hilja rajale ja oleme ratta lõpus (126).

Kanuu. Kaisa ja Tiri leiavad õige raja, kanuud tassida oskame me kah. Kuna jõuame nii hilja kohale, jääb massipsühhoosi viga meist tegemata. Saame etapi [30] aja, pärast kanuud (58).

Ujumine. Vaatan, et rada on pontoonidega tähistet, a tegelt on need teiste ujujate vestid :) Paar min läheb sagimisele (et mis siin ikka teha tuleb), siis mauhh vette. Kuna võtame p84 topelt, siis saame trahvi (mille pärast maha vaidleme) ja aega ei tea.

Kraavijooks. Saab korduvalt väga märjaks :) Pärast kraave (64).

Ratas. Tüdrukud teevad jälle targa rajavaliku, vaatavad jooksukaarti ja leiavad sellelt (rattakaardil märkimata) tee. Koht (65)

Raba. Sumpame ja supleme, saame sinikaid ja jõhvikaid, aga ennekõike turbasammalt kõrva taha. Saame kõik ujuda, korduvalt, mina käin korra ka täiesti vee all. Võistkonnad on troppis koos, valitseb üldine masohhistlik meeleolu. Koht (72)

Ratas. Jätame lõpu lõikamata. Koht (88).

Lisaülesanne. Suhtume loominguliselt, pinke üles tõstes, a pmst on igav. Lisaül peal peaks saama teistest mööda minna, aga rajal eelmise võistkonna järel oodates seda küll ei saa. Koht (90).

Finishiaeg 3:40:27
Koht: 91. koht 143 võistkonnast,
25. koht 50 segavõistkonnast.

Protokollis saame 15 min trahvi juurde. Sellega oleme 104. kohal 143 võistkonna sees, või siis 32. kohal 50 segavõistkonna sees. Aga ma usun, et see 15min trahv võetakse meilt ära, siis oleksime 89/143 ja 25/50.
Samal õhtul: olemegi trahvist lahti.