Friday, September 23, 2022

Üritused ja tuttavad

Päevad, üritused ja kohtumised mööduvad nii kärmelt, et ei jõua kirjagi panna.


Eelmisel nädalal - Cybersi Security Summit. Kultuurikatlas. Sai hästi süüa ja palju tuttavaid näha.

Eile, 22. septembril - BSides. 
BSides on DefConi-laadne andmeturbe konverentside ja ürituste sari. Üks neist toimub Tallinnas, nüüd teist korda. Soovitan soojalt KÕIGILE vähegi it-huvidega inimestele. Üliäge on. Seekordne oli siis täna, Vabal Laval, palju inimesi ja jube huvitavad loengud ja töötoad ja üldse äge. Hea on näha inimesi - nii vanu sõpru kui noori, kes on endale kogukonnas koha leidnud. 

Lisaks olen näinud täiesti uskumatus koguses vanu kolleege. Mõnda ise - M-le helistasin ja läksin lihtsalt külla. (Ta on mul telefonis ka lihtsalt "M" nime all, üks täht.) Tal läheb hästi. Balti jaama turul põrkusin L-ga, kes olla mu peale just sel hetkel mõelnud. Telepaatia, rsk, aga meie vahel vist ongi mingi sihuke keemia. 10 min pärast L-st lahkumist helistas mulle TTT (samuti telefonis TTT) ja ventileeris erialase elu mõttetuse üle. Täna Balti jaamas kohtasin RR-i. Üritustel on muidugi kogu aeg tunne nagu lasteaia kokktulekul. 

Tulemas on veel KRKK Riigikaitsekonverents ja sügisene KÜDI. Muudest üritustest - TAOK rogain (vist ei lähe), Bike Xdream (kirjas), Keelutsoon (lähen). Ah ja puhata tahaks ka, kusagil mägedes paluks.

4 comments:

KK said...

IT valdkonna “sai hästi süüa” on puhas klassika :D
Ahjaa, eile ei olnud 22. oktoober, september on veel ;)

Kaur said...

Tänud :) Ma sellest klassika-viitest ei saanud küll aru. Konverentsidel ja müügiüritustel käiakse söömas ju igas eluvaldkonnas, ei? :)

KK said...

Mul lihtsalt meenus üks koolitustagasiside, mida meil kontoris jagati. Osaleja oli kirjutanud ulmepika jutu ja 99% oli söögist, sest söögipausid kattis tookord Villa Thai ja seltsimees oli ilmselgelt sillas.

Kaur said...

See on see vene kitšiga söökla vana raudtee ääres Kadriorus...? :) Mulle ka idamaade köök meeldib, aga see VT on tõesti täiesti suvakas :)