Sunday, April 27, 2008

Klooga Xdream: 4:50:59 + 15 min trahvi


Läks hästi! Tegime paar orienteerumisviga, ei valinud alati optimaalset teed, ehk oleks võinud veidi kiiremini sõita-joosta. Aga ühtegi suurt prohmakat (nagu 77. punkti läbi raba minek) ei teinud, kanuuga saime suht hästi hakkama, ja kiirema liikumise korral oleks o-vigu kindlasti rohkem tulnud. Kauguse hindasime 1800m peale, minut trahvi - vähe! Kirvest küll ära ei visanud. Nii et vastavalt oma võimetele. Olime Väga Tublid :)

Võistkonnas seekord Terje ja Merili. K. sai kolmapäeval enne võistlust jala kipsi :( Kui nägite karkudel liipavat fotograafi, siis jah, see oli tema.

ÄHH!!! - esialgses protokollis oleme 45 min trahvi saanud miski kanuupunkti mittevõtu eest. Aga meie punktitüdruku SI trükil on see punn olemas. BUGI! Protestime kindlasti.

ÄHH 2 - tegelt jäi meil võtmata kanuuetapi algus (31) kaldal. Nii et trahv on asja eest, ainult kirjeldus on vale. Me oma viga, legendis on see punkt kenasti topelt kirjas. Ja - mitte keegi meist ei tabanud enne kanuusse ronimist legendi kontrollida. Valus!

ÄHH 3 - Peakorraldaja kirjutas, et trahv vähenes 15 min peale. 31. punkti pidanuks minnes võtma kõik ja tulles ainult Merili. Oeh, segane, igatahes peab järgmine kord hoolikalt legendi lugema ja järgima. Päevakutel olen ma selle juba ära õppinud :)

Lõpilik aeg protokollis siis 5:06:04 (trahv 15min).