Friday, May 21, 2021

Eurovisioonist

See on fännipostitus ja kaasanoogutus rentsile, kes ütles, et Eurovisiooni võib ära jätta ja Itaalia võitjaks kuulutada.

Sellist puhast, jõulist talenti pole ammu kohanud. 

Jutt siin: https://wiwibloggs.com/2021/03/02/lyrics-zitti-e-buoni-maneskin-italy-eurovision-2021/262605/



Ühtegi teist lugu pole ma seni kuulanud, Eesti oma ka mitte. 

Muidu kuulan ma viimasel ajal vaheldumisi Ariana Grandet ja Twisted Sister'it. AG on see tibi, kelle kontserdi asjus Manchestersis 22 inimest surnuks plahvatati. TS on armastus minu lapsepõlvest, USA "karvased ja karjuvad" stiilis rokkbänd. Ka nemad on mõlemad geeniused. 

Mis sorti muusikat sina kuulad?
Kas sul on üks stiil või segu?

6 comments:

Frieda said...

Viimastel päevadel kuulan Leedu tenorit Edgaras Montvidast ja mõtlen, et miskit temas täitsa on. Muul ajal on segu, milles on palju ooperit, üksjagu muud klassikat, jazzi ja ambienti, lisaks metalit ja siis veel igasuguseid muid asju.
Eurovisioonist ma ei tea sel aastal mitte midagi, pole ühtki laulu (vist) kuulnud. Aga praegu kuulasin seda Itaalia laulu ja see pole üldse paha.

mustkaaren said...

Tere.
Siin on palju muhedaid matkaplogisid, sekka ka mõni kreftisem lugu.
Ma eurovisiooni ei ole kunagi järjest jälginud, informeeritus piirdub lehtedest pealkirjade lugemisega. Kui lemmarite nimekiri koosneb põhiliselt proge ja muust metalist, sekka veidi nt Vaiko Eplikku ja Mari Kalkunit, mõnikord ka bluusi ja džässi, näpuotsaga klassikat kah, siis põmst tymakas mu ajusse enam ei mahu. Aga teie head sõnad Itaalia eurolaulu kohta tekitavad koledat uudishimu. Nyyd tuleb jumalaid paluda, et see poleks pettumus.

mustkaaren said...

Vabandust, muhedad matkaPOSTITUSED. Jälle oli näpp ajust kiirem.

Kaur said...

Ma ei ole suurem asi Eurovisiooni fänn, aga seal on alati mitu head lugu ka. Prantslaste šansoon (on ju selline sõna?) oli täitsa nunnu eksju? Ja ma kuulan aeg-ajalt vanade Eurovisioonide lugusid ning samuti meeldivad.

mustkaaren said...

Vanad eurovisioonid on ajast, mil muusikapalaga telekasse saamine oli jõukohane väga vähestele. Olen juhuslikult siit-sealt eri aegadest näiteid kuulma sattunud. Kui ka muusika pole päris minu maitse, siis huvitav on kuulata, sest viis+ tekst, orkestratsioon, laulu ylesehitus. 1990tel, kui elektroonika sh klahvpillid, helisalvestusseadmed ja seega laulutegemine läksid massidesse, ehk igayks võis ilma igasuguste eelteadmisteta kokku panna laulu, läks pilt palju masendavamaks. Täna on tehnoloogiapool ja info kättesaadavus enneolematult hea, aga laulude yldine tase, nii võistlustel kui nö vabakäigul, kahjuks absoluutselt mitte. Ehk - VANASTI oli muusika parem 😁😁

Anonymous said...

Aga mina kuulan peale BRA-st koroonaga naasmist ainult Marisa Monte 3 lugu...