Sunday, February 5, 2023

Ukraina pidu

Viimase söögi jaoks ei jätkunud enam anumat. Kassilt võeti kauss nina alt ära, snäkid sisse ja lauale. 


Meil pole ammu nii palju külalisi käinud. Ega nii palju süüa olnud. Hõrgutisi oli mitu lauda täis.

Peo aukülaline oli seekord alkohol, kuid üsna tagasihoidlikus koguses. Sõbrad on vanaks jäänud, ei taha enam palju juua. Kui vein otsa sai ja kanged napsid välja võeti, oli soovijaid kaks: üks murakalikööri-huviline ja üks viski-nautleja.


10 comments:

Indigoaalane said...

Kassilt???? 🐱 Ei tohi nii .. :)

Kaur said...

Ära muretse!!! Meil on hästi sotsiaalne kass, peo ajal ta tühja kõhuga küll ei jää! Aga aitäh, et hoolid meie lemmikust :)

mustkaaren said...

"Ära mulle enam vala, muidu ma pean autoga koju sõitma".

Kaur said...

See käib mille kohta? :)

notsu said...

vat nüüd näed, kuhu viib majapidamisest "liigsete nõude" eemaldamine - teed pidu, on vaja vaesel kassil kauss nina eest võtta!

Kaur said...

Muide Tiina (mäletad teda notsu?) kinkis meile kohe alustuseks kaks omatehtud kaussi :) Need läksid kohe käiku muidugi. Meil on tema muu keraamika ka igapäevases kasutuses. Ja ülejäänud igapäeva-kausid on ühe teise tuttava keraamiku omad :) ja kohvitassid ja suhkru- ja soolatoosid ka (pildil taga seina ääres). :)

Kaur said...

Meil oli lihtsalt erakordselt palju igasuguseid määrdeid ja möginaid. Millal teil oli korraga kodus kaks kaussi (isetehtud) muammarat, ah????

mustkaaren said...

Palju alkoholi tuletas mulle meelde anekdoodi vene lenduritest. Kahjuks peale lõpulause täpsemalt ei mäleta, aga see tsitaat on elus korduvalt kasutust leidnud.

Kaur said...

Alkoholi oli tegelikult vähe, minu arust isegi piinlikult vähe. Aga selgus, et ikkagi piisas.

notsu said...

ma pean sind/teid ükskord mõnele siinsele peole kutsuma, siis sa alles näed, palju totsikuid vaja läheb ja olemas olla saab.