Wednesday, October 15, 2014

Rattaga Harku - Pääsküla - Männiku rabades

Sportlove nimeline rühmitus kutsus õhtul rattaga sõitma. Kuulutus oli sihuke leebe, "mõnusalt kerge veeremine hämaras" ja "tuled peale". Noh, läksin. Linnarattaga - amorti pole, rehvis 4at.


Rahva varustust nähes oli aga selge, et siin on tõsised ratturid. Alla 2000lm polnud vist kellelgi lenksul, peale minu siis. Üks hübriid, kõik teised olid MTB-d.

Suur osa sõitu oli asfalt-kruus ja seal oli mul kõik hästi. Vahel roniti aga singlitele (Harkus, ja Männiku-Pääsküla vahelisel nõlval) ja seal olin ma hädas. Ratas põrkab igalt juurikalt, sõita nkn ei oska, jamps. Laudteel olen ma puhalt arg, käed krampis, pole ei kogemust ega julgust. Õnneks oodati mind (ja hübriidi-meest) viisakalt järgi.

Muidu - igati lahe. Ma olen ammu tahtnud Pässa laudteel sõita, ja Hiiu metsa kraavides kah. Nüüd sai tehtud. Ja küllap lähen uuesti. Ainult ratta võtan teise.

* Üks konkreetne puudujääk kah - ma ei oska paremale poole rattalt maha tulla ega paremalt peale minna. Nii et vasakule alla langeval kallakul olen ma hädas.

* Ja tulede test õnnestus. 2h sõitu vaheldumisi täis- ja pooltulega ajasid aku punaseks. Mul oli varu-element taskus, nii et häda polnud, lihtsalt hea teda.

1 comment:

Unknown said...

See vasaku kalda teema on paljudel küljes :) Vajab harjutamist ja harjumist.