Sunday, April 29, 2012

Tallinna Xdream

Oi, äge oli!!!

Kõige vingem oli kahtlemata Patarei vangla / merekindluse etapp. Sise-orienteerumine, me polnud keegi varem teinud ja see andis tunda. Esimesed 25 min liikusime lihtsalt "punkti poole", täpselt taipamata, kus oleme ja kuhu edasi peaks minema. Lõpuks sai selgeks, et NII EI SAA. Ja et punased kriipsud kaardil pole mitte ilu pärast. Siis saime end uuesti kaardile ja mõtlesime välja esimese KP ja sealt siis edasi ka. Tegelt olin mina nii küpse, et ei mõelnd suurt midagi, L&M orienteerusid.

Jooks sujus normaalselt ja ratas ka enam-vähem ja kanuu ka. 8ABC juures jäi M tee äärde pissile ja meie panime tast hooga mööda ja imestasime siis KP 9 juures, et kus kadus, kaotus siiski vaid mõned minutid. A üldiselt läksid ratas & jooks anaeroobses uhamise tähe all.

Linnu-ülesanne oli tobe (ajakulu sooritusele palju suurem kui "trahv") ja pallihüppes meil vedas (saime "head kummid"). Ainult viimane LÜ, köiest ronimine, oli piinlik: ma ei oska!!!! ega jaksa!!!! Õnneks M lükkas ja L sikutas ja nii nad mu finišisse said - nagu jahukoti.

3:41.
Võistkond "Mudamülka".
38. koht 168 startinud võistkonnast.

Oeh, tahaks kohe uuesti.

Garmini GPS-track.
Tulemused.

No comments: