Sunday, October 12, 2008

Tiri + Siim

Estonian version:
Tiri ja Siim, palju õnne.

Pikk versioon iseendale:
Inimese elu koosneb miljonist üksikasjast ja kokkusattumusest. Teised näevad neist miljonist igaüks mingit lõiget. Aga aeg-ajalt avaneb võimalus näha ka neid miljonit korraga, või siis vähemalt kogeda, kuidas need miljon omavahel korraga kokku jooksevad ja tulemuse annavad.

Pulmad on üks selline võimalus. Kokku saavad pruut ja peigmees, nende sugulased ja sõbrad ja tuttavad. Igaüks näeb noorpaari omast vaatevinklist, aga saab ka killukese teiste vaatenurka kätte.

Minu vinkel T & S pulmadest on siis, et neid poleks juhtunud, kui ma poleks eelmisel (2007) kevadel Lahemaale sattunud, ja pärast seda Norramaale, ja vahepeal veel Kõrvemaale. Pulmaraamat seletas midagi hoopis xdreami A-rajast. Üks ämm vihjas samuti "ekstreemile". Maria jälle, et kui Margit poleks teda omal ajal ronima utsitand - ja Maria poleks sõbrantsi igaks juhuks kaasa võtnud -, oleks kõik hoopis teistviisi. Ja eks igal on õigus...

Pulmad aga olid toredad. Sai kirikus käia, sai tantsida, sai uusi & vanu toredaid sõpru näha, hommikuni lobiseda. Ja T & S teineteiseleidmise üle on hirmus hea meel.