Monday, October 27, 2008

Libahundi Jälje...

... finishis kukkusin murule pikali ja veetsin mõned minutid lihtsalt hingeldades. 5:55 järjest liikumist oli selgelt mu võimete piir. Anu võttis mult SI, tõi tulemused, andis ette veepudeli, hankis koha söögisabas, tassis saiakesi ette. Segavõistkonna mõnud!

Järgmise ööpäeva veetsin süües. Sellist hundinälga ei mäletagi. Energia- ja vedelikukaotus oli nii suur, et nälja ajas lõplikult ära alles klaas veini järgmisel õhtul.

Libahundi Jälg võttis mu orienteerumis-hooaja kenasti kokku: jõudu on, kuid mõistust napib. Jooksime hirmus palju ja o-vigu peaaegu ei teinud, kuid väga hea tulemus jäi kuhugi planeerimise ja rajavaliku taha taha kinni. Kaaslaseks Anu, kes on endiselt must kõvem liduja.

LH on "lühike" seiklusrogain: 6 tundi, punktides lisaülesanded. Seekord Lahemaal Vihasoos. Palju lapsorienteerujaid, aga ka palju "päris" tegijaid. Maastik kerge - lauge, mets sügiseselt hea nähtavusega, punktid kergetes kohtades. Ilm imeilus, soe ja osalt päiksega. Järgmisel päeval oli vihm ja torm :) Enamjaolt jooksime mööda teid - ja tõesti jooksime. Tehnilist orienteerumist juhtus täpselt kahe punkti juures (50 & 30), mõlemad saime koba peale kohe kätte.

Rajavalik: üles mere äärde, paremale, alla, vasakule, koju. Kõik oli hästi kuni selle "koju" osani. Aega jäi väheks ja mitu kerget punkti tuli metsa jätta. Ka viimase aarde-otsimise-ülesande jaoks ei jäänud aega. Läbisime kaardilt niidiga mõõtes 35 km (pluss lisaülesanded - kanuusõit, legendiga jooks jne). Saime 93 pt, HD 8. koht (53 segavõistkonna seas), üldarvestuses 29. / 121. Tegelikult kõva tulemus! Aga võiks olla veel parem, eks :)

Tuttavatest sai Merili ülikõvad 100 punkti ja HD 6, Ekstreem.ee 106p ja HD 4. Paljud tuttavaid sai meist natuke vähem punkte, kuid läbisid palju vähem kilomeetreid.
Tulemused tabelina.

Järgmise korra rajavalikuks: kõigepealt "kõige magusam" koht ära plaanida, siis lõpp, alles siis algus. Punkte julgemalt välja jätta. Ja jõge pole vaja karta!