Monday, January 28, 2008

Sünnipäev märjas lumes / Xdreami talve-etapp

27.01.2008 ehk sel pühapäeval sain 38-aastaseks. Käisime sel puhul :) Ingridi ja Mardiga Winter Xdreamil. 7 tundi valikorienteerumist talvises metsas / soos / rabas Valgehobusemäe kandis. Lund oli metsas palju, lume all vesi, kogu aeg ja igal pool oli märg, astusin kaks korda mõlema jalaga põlvini vette (ojasse) - nii et oli väga tore!!!

Me rohkem kõndisime kui jooksime. Selle kohta on tulemus - 20 kp'd 22-st, võtmata jäi finishilähedane p34 ja lisaülesanne - päris hea. 15 min jäi puudu, siis oleks kõik võetud saanud. Tehnilisi vigu tegime vähe. Kaart oli ropp, tundmatu mõõtkavaga ja eri tükkidest kokku pandud ja vana (osalt venekeelne!) ja osaliselt ainult reljeefiga ja pooled sihid-maastikuelemendid puudu, sellisega liigeldes PEABKI vigu tegema. Mart on selgelt parem orienteeruja kui mina. Tuleb areneda :)

Tulemused.

Kuna jooksime vähe, ei anna jalad järgmisel päeval tundagi.

Xdreamil lõpetas 187 võistkonda, talvesport on tõesti popp. Ma saan aru, et suusamaratonile tuleb tuhandeid inimesi, aga märga metsa müttama? A kui korra oled sellisel võistlusel käinud, tahad veel ja veel, läheks kasvõi kohe uuesti :)