Monday, October 8, 2007

Rogain: 70p, 45km, 8h

Rogainil käidud, moodustasime koos Tiri ja Kaisaga Kuriloomade võistkonna.

Kaisa joonistas meile plaani - alguses üle jõe ja tagasi, siis randa mööda Neemele, siis Kaberneemele, siis teed mööda tagasi. Mõõtsime selle raja pikkuseks kurvimeetriga 35 km ja mõõtsime ilmselt valesti.

Algus oli hea, jooksime rahulikult, kp 26 juures läksime paljajalu läbi jõe, saime nelja tunniga 45 arvestuspunkti - super! Aga pärast lõunapausi sai jaks otsa, nii Tiril kui minul hakkas vasak põlv valutama, lisaks jätsime SI-pulga 56. punkti maha. Jooksime tagasi ja saime pulga kätte, aga moraali lõi see alla. Lisaks hakkas aeg otsa saama - olime liiga suure ringi plaaninud, ka ilma pulgakaotuseta ei oleks me tagumise otsa punkte võetud saanud. Lõpuks jooksime punktist 43 otse finishisse - 8 km sörkides ja kiirkõndides - ja jõudsime kohale 3 minutit enne kontrollaega.

70 punkti on selle jama kohta väga hästi. Lõpus jooksime lihtsalt punktidest mööda. Õigema (reaalse) plaani ja ärapätserdamata pulga korral oleks aga 85 punkti täiesti võimalik olnud.

A mis sellest! Ilm oli ilus, maastik huvitav, tüdrukud jooksid hirmus hästi, minugi vanad jalad pidasid enam-vähem vastu. Tuttavaid oli palju, pärast sai sauna ja õhtul pirukat ja veini ja Gruusia pilte, pmst rogainiks nüüd veel ja veel.

Tehnilised andmed:
Jägala Joa rogain,
6. oktoobril 2007,
meie aeg 7:56:54,
211. koht 432 ametlikult lõpetaja seas,
85. koht 209 härrad-daamid võistkonna seas,
läbisime ~45 km, sellest umbes pool sörkides.
Kaasavõetud süüa jäi veidi üle, juua veidi puudu.
Teise joogipunkti ei jõudnud, jooksime sellest lihtsalt mööda.
Võistkond nr 3102, Kaisa Rebane, Terje Roht, Kaur Virunurm.
Tulemused rogain.ee lehel.

Lükkasin punkti võttes ühte vastasvõistkonna jooksjat ebaviisakalt hüppe pealt - nii ei tohi! Palun vabandust! Luban, et enam ei tee.
Meie kadunud SI-pulga oli keegi kenasti jaama peale tõstnud. Aitäh!