Wednesday, October 31, 2007

Libahundi jälg: 6 tundi rogaini

Libahundi jälg Laulasmaal, ehk lühike rogain seiklusspordi elementidega. Lühike = kuuetunnine; rogain = valikorienteerumine erineva kaaluga punktidega; seiklussport = kanuu, ronimine, rulluisk, köiega üle Keila jõe minek, jne.

Kartsin, et tuleb väga koolinoorte võistlus, aga ei ühti, oli vanainimesi kah.

Kuus tundi läksid kui lennates, ronimised kanuud rulluisud... tulid hästi välja, saime 94 punkti ja umbes 29. koha. Umbes, sest finishiprotokoll on vigane - meiega sama palju punkte saanud, aga hiljem finisheerunud võistkond on seal meist ees - kas me lõpus nalja pärast jooksime siis vä?!? Ma juba finishis rõõmustasin, järgmistel lõpetajatel oli ka 94p, sai asja pärast viimasel sirgel rabeletud....

HD klassis 8. koht 28 võistkonna seast.

Ligi poolteist tundi jooksime puha üksi, ühtegi teist võistkonda nägemata. Keila jõe äärses köiega-laskumise lisapunktis olime kõige esimesed. Imelik rajavalik? Ju vist.

Olime ka väga fotogeenilised - rajameistri 59 pildist oleme meie sattunud kuuele.

Eks korralduslikke prohmakaid oli veel, rulluisu-etapp oli tegelt ajaraisk, joogipunktid olid kaardil valesti (osad puudu, osad üle) jne - aga kokku oli üritus väga väga lahe. Järgmine aasta jälle. Ja nad teevad vist kevadel kah!