Tuesday, April 14, 2015

Katkised rehvid - autol ja rattal

Auto rehvivahetusest helistati. Üks suverehv olla lõhkine. Ilmselt äärekivvi sõitnud. Tuleb välja vahetada. See aga võtab aega ja raha.

Jalgratta rehvidega (või sisekummidega) on aga selline seis:
- kevade alguses läks üks kumm - torkeauk
- kohe ka teine kumm. Selgus, et imepisike teravik oli välisrehvi sisse jäänud ja ma polnud seda ära tundnud
- Üleeelmisel nädalal lõhkes pauga tagumine sisekumm. Siledal teel! Allamäge ja hea hoo pealt. Oleke esimene läinud... tjaa. Nüüd laperdasin veidi ja jäin seisma ja tellisin auto järele - olin Iru silla lähedal ja rattakingadega 10+ km koju joosta olnuks liias.
- Täna hakkasin uut kummi panema - 2.5 at pealt läks seegi pauguga lõhki. Mul läksid kõrvad lukku ja lapsed tulid uurima, kas keegi lasi püssi!

Kas on tagajooksus viga või tagarehvis?
Õhtul uurin.

2 comments:

ES2DC said...

Ahoi, anna teada, mis valmistaja sisekummid on, mul sama jama, et pidevalt purunevad, tootja on olnud mingi CSI või CSC, ka need mis pakendatud Authori punamustvalgetesse karpidesse. Oleks huvitav leida mõni teine valmistaja, mille toodangut proovida. Sul muidugi võib olla mingid profimad rehvi ja kummid, mul kõikse tavalisemad 26 tollised all.

Kaur said...

Ma usun, et viga on välisrehvis, küllap ta kusagilt katki on. Ja mismõttes profimad?? Mul on tavaline 26" mtb (merida 500) täiesti suvaliste sise- ja välisrehvidega.