Wednesday, December 7, 2022

Kambodžast tagasi

Hästi palju muljeid said. Reisikiri on pea valmis, aga ma ei usu, et keegi seda lugeda viitsib - liiga pikk!

Iga reis on ka vaade iseendasse, eks? Seekord kõlkus virtuaalne peegel mu ees kogu reisi jooksul. Ja see, mis sealt paistis, ei olnud kuigi meeldiv. Ma tahaks teha pika iseenda üle vinguva postituse, aga see oleks nagu teismelise emotsemine. Pigem mõtlen, mida teha ja muuta, et teinekord / edaspidi parem inimene olla.

Aga turismireisile ma enam ei lähe. Või noh, kümne aasta pärast ehk võib jälle uuesti proovida.

Fotol on Kambodža prügikast. Need näevad välja nagu vasest pajad, aga tegelikult on auto siserehv - päris nupukas, eks? Kuid keegi neid ei kasuta ja keegi neid ei tühjenda. Konkreetne isend on Bokori mäe otsas, mis on omaette õuduslugu. Kunagi oli seal prantslaste kasiino, suurepärase merevaatega koha peal. Nüüd see kõduneb-laguneb. Asemel tuleb hiinlaste mega-ehitis, terve rajoon, mis rikub imekauni mäe täiesti ära.

11 comments:

Klari said...

Miks sa arvad, et keegi ei viitsi pikka reisikirja lugeda? Inimesed loevad mitmeköitelisi romaane, vaevalt et sa pikema kirjutad.

Kaur said...

Sest no ma ise küll ei viitsi kellegi teise reisidest jutte lugeda :)

Reisiraamatut - jah, aga seal on mingi sisu ka taga. Lihsalt "käisime, nägime, jõime" ei ole aga huvitav :)

Epp said...

Kõik oleneb reisikirjutajast. Kui inimene ise mind huvitab (nagu näiteks sina), loen huviga ka "käisime, nägime, jõime" stiilis kokkuvõtet. Niisiis, rahvas nõuab, mis muud kui anna tuld.

mustkaaren said...

Ega Sa ei peagi köidete kaupa oma isiksuse erakordsetes oludes avaldumist detailselt lahkama, paned paarkend pilti ja rahvas rõõmustab.

Kuukala said...

Tähendab, jah, tuleb kirjutada. Kirjutan ka petitsionile alla ;)

Cranberry said...

Virtuaalsest peeglist ja "turismireisile" ei lähe põhjustest tahaks ikka lugeda. Sinu puhul saab mahlakas sissevaade olema. Nii, et tuld klahvidele...ei pea andma välja kogumiku nagu "Eesti jalgpalli ajalugu" 5 köites.

kitty said...

mina viitsin lugeda 1) pikka reisikirja, 2) pikka iseenda yle vinguvat postitust. andke aga ette :)

Kaur said...

Kiri - tuleb, ving - hmmm.

udupea said...

Ma olen see 1 vähestest eranditest ;)

Lendav said...

Rahvas nõuab kõike, mida sa suudad klahvidest välja peksta. Ühinen eelkõnelejatega.

Kuukala said...

Ma siin jäin mõtlema, et seda vingu pole veel lugeda antud. Ok, selle iseenda üle võib ka avaldamata jätta aga seda teist, "turismireisile ei lähe" osa ikka loeks.