Monday, September 15, 2008

Rogaini MM - 24 tundi - tehtud!

8th World Rogaining Championships ehk rogaini MM juhtus sel aastal Eestis, Karulas. Regamine sinna oli raske ja üldse ei pidand ma end selle ürituse vääriliseks. A kuna Anu-Ülle olid end kuidagi kirja saand, ja Anu alt ära hüpates mind asemele pand, tuli minna.

Ametlikud tulemused
Meie tulemused ja rajaplaan
Kaart

Liikusime kogu aja, 24 tundi, pikki peatusi ei teinud. Läbisime 95 km. Maastikul, osa sellest üliväga vastikus soos ja rägastikus. Enamasti kõndisime, umbes kaks tundi tuli aeglast sörki.

LÄKS HÄSTI, tulemuse mõttes: 148 punkti andis 183. koha 336 lõpetanud võistkonna hulgas, ja 53. koha lõpetanud 111 segavõistkonna seas. Ehk siis: sega-tiimidest esimese poole sees. MM-il! Uskumatu, eks!

Läks halvasti kah, orienteerumise mõttes. Raja plaan polnud parim võimalik, lõpuks jäime kaardi kagunurka "lõksu" ja pidime ilgepika maa (14 km) finishini lihtsalt maha kõmpima - viimase 4 tunni jooksul võtsime vaid 1 punkti. Pisemaid kalu tegime veel, a neid teevad nii pikal võistlusel pea kõik.

Üldiselt on väga hea tunne. Sai teada, et 24 tundi järjest liikumine on võimalik. Et MM-i pole vaja karta. Et Üllega on tore orienteeruda. Et tahaks veel :)