Monday, October 27, 2008

Kehalisi harjutusi

Viimased üheksa päeva on spordirindel kulgenud nii:

Laupäev: jooksin 8.5 km. Rahulikult - 44 minutit, 5:10 minutit kilomeetrile.

Pühapäev: ronimas, pikalt, mõnuga, üle 3 tunni.

Esmaspäev: ujumas, 1+ km. Tegin 2 x 500 m, kumbki pool 15 minutit, vahele kolmeminutine puhe. Ja siis paar otsa krooli lisaks. Õhtul lugesin wikipediast breaststroke teooria läbi, roppkeeruline tundub :)

Teisipäev: telleri eestvedamisel Nõmmel jooksmas, + Ainar + Risto. Umbes 6.7 km, 40 min, 6 minutit kilomeetrile. Pirita mereäärega võrreldes on Nõmmel palju künkaid ja väga vähe rulluisutajaid :)

Kolmapäev: ronimas, 3 tundi. Käisin korra altjulgestusega üleval.

Neljapäev: jooksmas, Nõmmel, telleri eestvedamisel, aga ilma temata :) Sama distants, Viljoga, seekord 35:20, metsa all tuli tempoks 4:50 min / km.

Reedel: ronimas, 2 tundi. Olime vaid kahekesi seinal ja saime väga korraliku ronimis-trenni, kuid üldfüüsilist hoidsin järgmise päeva rogainiks.

Laupäeval: Libahundi jälg, 6-tunnine seiklusrogain. Anuga. Jooksin end täiesti ribadeks, saime HD 8. koha (53 täiskasvanud HD võistkonna seas). Vähemalt sellest aastast ma teist nii karmi pingutust ei mäleta. 8-tunnine rogain on lihtsam, sest tempo on madalm. 24-tunnisel on probleemiks villid ja liigesed, mitte võhm. Xdreamidel on jälle vaheldust rohkem.

Pühapäeval: 1+ km ujumist. Tegelik eesmärk oli pinges jalalihastele sauna ja mullivanni näidata.

Ma natuke häbenen seda kõike ja enam nii ei tee.