Friday, December 26, 2008

Kehalisi harjutusi 2

Uus Opera on ikka värd. Või on blogger ise muutnud? Kui vana opera'ga bloggeris postitamisel mingi kala oli (aga neid juhtub kogu aeg! server-side error, kenamini formaaditud küll, a pmst rakenduse viga), siis "back" tõi tagasi redigeerimise vormi koos sisuga. Ja see töötas IMHO tänu sellele, et ajaloos navigeerimisel ei käivitatud lehe Javascripti. A uus Opera käivitab, see teeb vormid puhtaks ja... ilma sa oma jutust oledki.

x + x + x + x + x + x + x + x + x + x + x + x + x + x + x + x +

.... õnneks oli blogger jutu mustandi ära salvestanud - tore, enamasti kaasneb bloggeris postitamise vigadega ka vahesalvestamise ebaõnn. Niisiis:

Iidaga uisutamas. Paras piin - no kas ei suudeta teha uisusaapaid, mis jalgu krampi ei aja? Või ei raatsi jäähallid selliseid osta? Igatahes peale kahte esimest ringi pidin uisud ära võtma ja jalgu masseerima, nii valus oli olla.

Ja ujumas. Poolteist kuud vahet, aga püsin vee peal küll. Tegin Kalevis aeglaseid 50m konna / 50 krooli ringe. Kiirust arendama ei hakanud, kõht piparkooke liiga täis.

Kõrvemaal Kati ja Ingaga suusatamas. Ligi 30 km puhast uisku. Oo kui hea! Rajad on suht heas korras - uskumatu, sest Tallinnas pole kübetki lund.
Järgmisel päeval ei valuta mitte üks lihas, uskumatu! Uhades olin veendunud, et homme ma püsti ei seisa. A näe, pole häda miskit!