Tuesday, January 2, 2024

Pidu peo otsa - 2023 / 2024


Aastavahetuse lõi käima detsembri alguse "eesti veinide õhtu"; meie pool oli ligi kolmkümmend inimest. Veinid rohelisest sõstrast, kuslapuust ja angervaksast - põnev ja maitsev :)

Aftekas: Kõrvemaal suusatades.

Jõululaupäeva veetsime Keava rabas ja õhtul vaikselt kodus.

Esimene jõulupüha - Jane juures. Lapsed ja mängud ja palju süüa. 
Koduse piparkoogivõistluse tulemused :)

Teisel jõulupühal (26. detsembril) käisime Valgejõel aerulauaga sõitmas. Sõbrad pidasid seda hulluseks, aga miks?? Väga mõnus sõit sai, Tapalt Konnavere allikateni. Pärast käisin veel Tapa Männikumäe suusarajal. Ja kambaga Tapal kõrtsis söömas, mis oli omaette elamus. 

Siis toimus A-L sünna, väga mõnus pidu tema enda juures.

Vana-aasta õhtul käisime Lahemaal matkamas; Nõmmeveski-Vasaristi lõik, pealampidega, pimedas. Kati üleskutse peale saabus kohale 18 inimest :)

Vana-aasta õhtu meie pool. Reklaamiti "tee õhtu ja aastavahetuse ignoreerimine". Tegelikult oli korralik pidu tohutu hulga delikatesside ja veiniga. Esimene külaline astust tuppa, vaatas üle ukse, märkis "teil on viis Ottolenghit!!!" ja tõmbas kotist välja samuti Ottolenghi retsepti järgi tehtud... toidu. Hõrgutisi sai väga palju; pearoaks oli Kati tehtud ramen. 

1. jaanuaril käisime sõprade ja lastega "Kalamaja lahtised 2024" orienteerumisrajal. See on väga tore formaat, minge ka (kaardi saab samalt lehelt) ja järgmisel aastal jälle! 

Ja muidugi tulid sõbrad siis meile eelmise õhtu jääke sööma ja tõid ise uusi toite kaasa :) Jälle ramen, marineeritud lilla lillkapsas ja uued eesti veinid :) Sai uueaasta-peo mõõtu üritus. 

Nüüd on kerge peo- ja suusa- ja uisupohmelus :) 

Lahedad 2024. aastat ja häid sõpru teile kõigile :)

Okka oja sillake Lahemaal, 31.12.2023

Keava raba, 24.12.2023

Valgejõe lisa-oja, 26.12.2023

1 comment:

TT said...

Tihedalt tegutsed, edu ja rohkem looduses viibimist järgmine aasta!