Sunday, October 6, 2019

Vetla TAOK rogain, lastega

Viiekesi - Kati, lapsed, mina.
Kaasas tee ja võileivad.
Kaheksa tundi, üle 20 km.

Sinnasõit - lumes!!!
Tallinnas vaid mõni kribal, aga Vetlas oli kõikjal lumi maas! Ja ei suland see päris ära isegi päeval. Valge-hall lumekiht ja kuldselt säravad puud on sürrilt kaunid. Lund tuli päeval lisaks ja ilm oli paari pügala ümber.

Aga lumi tähendas märga metsa ja jalgu. See ei tee aga meeleolule head. Minul olid veel ribid katki - kuu aega tagasi kukutud roided on kord rohkem ja kord vähem valusad. Kokku veidi tujutu rogain. Alguses tahtsime isegi varem rajalt ära tulla, kuid õnneks :) ei jõudnud, ja lõpus oli minek täitsa hoogne.

Ringi tegime kaardi alumisel vasakul poolel. Metsa pidi alla, Matsimäe-Voose oosi pidi üles. Keset maastikku laiutas Jägala jõgi. Augustis kanuu-matkasime poistega samal jõelõigul; eelmisel aastal käisime siin Aloga rattamatkal. Lapsed tundsid tuttavad kohad ära ja rõõmustasid.

Orienteerusime enam-vähem. Suurim eksimine KP 61 juures - läksime valest kohast metsa ja keerutasime väga järsul reljeefil punktist üsna kaugel. Paar halba rajavalikut ka, aga muidu polnud häda. Lõpus jäi aega napiks ja kõndisime kahest KP-st lähedalt mööda. Kõik võtsid kõik punktid ära - ses mõttes puhas sooritus, et polnud ühtegi puuduvat või ajast väljas märget.

Tee jõime ära (ja jäi väheks), võileivad sõime ära, kommi jäi puudu.

https://rogain.ee/2019/preliminary/teamresult_202.htm

Kõik väga tublid!

No comments: