Monday, July 30, 2018

Roisin Murphy @ Sweetspot

Ritsik tegi muusika-postituse, mida ma kommenteerisin, mispeale üks kuldne inimene kommenteeris, et R.M. tuleb Tallinna esinema. Jee!! Muidugi korraldasin end kuulama.

SweetSpot on uus festival, juhtub keset Tallinna - Linnahalli ja kultuurikatla vahel. Pirakas line-up, kaks päeva ja mitu lava. Rahvast oli murdu. Pmst on tegu kontra-üritusega Viljandi folgile. RM oli siis teise päeva viimane / pea esineja.

Kontsert oli tore, aga mitte vaimustav. Rõõm on näha, et RM jätkab täies värskuses :) Terav, isikupärane vokaal. Tugeva rütmiga pikad tantsukad lood. Hoogne esinemis-stiil. Näeb väga hea välja. Sada eri kostüümi vaheldumisi seljas. 

Aga päris elamust sest ikkagi ei tulnud. Lood oli minu jaoks võõrad, mis muidugi tähendab, et ma ei ole ta uuemate tegemistega piisavalt kursis ja kuulan lihtsalt Moloko klassikat üle ja üle. Nii et - kontserdil üle on hea meel, käimata jättes oleksin väga kurb, aga.

Muusikaüritusi on üldse murdu. Kati läheb täna Vox Clamantisele, Tallinnas käib Europa Cantat, igas rannalinnas on igal nädalavahel uus festival.

Statues:

Sing it Back @ Pinkpop 2004:


Forever more:

No comments: