Friday, February 24, 2012

Põlev Mercedes

Sõitsin sadama poole, kui nägin Lootsi Statoilis põlevat autot. Masin põles nagu tõrvik - leek kõikidest akendest meeter maad väljas, kogu sisemus oli tules.

Pidasin kinni ja jäin vaatama. Üks daam nuttis telefoni - ilmselt juht. Jaama teenindaja ütles, et "tema siit seest ei näe midagi" ja ta ei tea, kas pääste on kutsutud. Noormees kõrvalt ütles, et on. Daam oli telefoni ära pand ja lihtsalt vaatas, kuidas ta auto põleb.

Päästjad tulid üsna kiiresti ja lasid tule vahuga surnuks. See omakorda kustus ootamatult kergelt. Aga autost on järgi vaid põlenud romu.

Veendusin, et juht on OK - tal oli nutt endiselt kurgus, aga põletada polnud ta saanud - ja tulin tulema.

Delfi.ee tekst:

Tallinna kesklinnas Lootsi tänaval süttis täna sõidu pealt sõiduauto Mercedes, mille kahe minutiga kohale saabunud päästjad kustutasid.

Põja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja sõnul tuli kell 8.38 teade, et Tallinnas Lootsi tänaval Statoili tankla lähedal põleb sõiduauto.

Sõiduauto juhi sõnul tungis sõidu ajal auto salongi suitsu. Juht pidas auto esimeses võimalikus kohas kinni ning pääses sõidukist enne välja kui salong leekidesse lahvatas. Autojuht tulekahjus viga ei saanud.

Päästjad jõudsid kohale kahe minutiga, selleks ajaks põles sõiduauto Mercedes salong lausleegiga. Päästjad kustutasid põlengu.

Ümberringi teisi sõidukeid ei olnud ning tulekahju tõttu muid kahjusid ei tekkinud, kinitas pressiesindaja.

No comments: