Sunday, February 4, 2018

Prantsuse haigus

Niisiis - Pariis.

SOG-IS MC kohtumine ehk Euroopa andmeturbe sertifitseerimis-skeemide vastastikuse tunnustamise lepingu juhtkomitee omavaheline arutelu. Erinevalt Brüsseli bürokraatide jaurudest on seal kohal riikide tipp-spetsialistid, jutt on konkreetne ja pädev, igal arutelul ja sõnavõtul on selge eesmärk. Eesti on consuming member (sest sertifitseerimis-võimekust meil pole ja niipea ei tule), kuid meid võetakse tõsiselt - nagu turbega seotud valdkondades tavaks. Eesti riigi heaks on seetõttu rõõm töötada.

Kolmapäeva õhtul - sinna. Meid võõrustav asutus ("Agence nationale de la sécurité des systèmes d'information") on Grenelle kail Marsi väljaku lähedal. Mu  putka  hotell on samas ümber nurga. Teen öise ringi ümber Eiffeli torni.
Neljapäev - töö kuni kümneni õhtul. Teen pärast seda öise ringi linnas. Siksakki läbi Ladina kvartali Jumalaema kiriku ette, teispoolt jõge Louvre õuest läbi ja tagasi.
Reede õhtu peaks olema vaba. Jee! Saab valges linna näha. Montmartre, Montparnasse, Punane Tuulik ootavad mind!

Aga... Päeva venides tunnen, kuidas olemine läheb ebamugavaks. Lõuna jätan söömata, õhtu ka. Hotellis saades on selge, et ma ei lähe kuhugi. Kukun lõdisedes voodisse, tõmban teki peale ja suigun pool-unes hommikuni. Kell kuus ärkan, võtan natuke hotelli hommikulauast ja ajan end lennukile.

Ongi kogu Pariis.

2 comments:

Kevin Lawrence said...

Tahan kiiresti ihaldada teie järeleandlikkust ja juhtida teie tähelepanu Lääne-Aafrikast pärit dr Jamesile kutsutud võimsa ravimtaimede arstile, kes suutis kõigest 21 päevase kontakti jooksul 15 aastat HIV-st välja ravida, kuna ARV-de tarbimine ei toimi, kuid sain selle paksuke, surfasin Internetis HIV-i ravimtaimede alternatiivide uurimisel, kohtasin proua Stephanie Browni, Lori Hirsti, Trisha Nelsonit ja Richmond Kellyt ning teisi nende tunnustuse ja tunnistuste kohta selle kohta, kuidas dr James neid ravis, Vähk, HIV / AIDS, Alzheimeri tõbi ja B-hepatiit koos taimsete ravimitega. Kõhklemata tekkis mul huvi ja võtsin ühendust sama dr Jamesiga tema e-posti aadressil (drjamesherbalmix@gmail.com), rääkisin talle oma HIV-ist ja oma andmetest, ta ütles mulle, et ärge kartke, et ta mind ravib, ja ta andis mulle ka garantii, palus mul maksta esemete eest, mida ma tegin. 2 päeva jooksul, kui ta saatis oma ravimtaimede segu ravimit SPEED POST COURIER SERVICE kaudu, mis toimetati minu postkontorisse 4 tööpäeva jooksul. Hindasin tema ausust. Kasutasin tema taimset jooki 21 päeva nii, nagu ta seda määras, uskuge mind, kuigi ma sain HIV-i terveks, kui nad kõik ütlesid, et HIV ei saanud püsivat ravi. HIV / AIDS-i saab ravida, kui taimset ravimit kasutab õiges vahekorras hea ravimtaimearst nagu ravimtaimest andekas mees James. Mul on vähe sõnu, et teda tänada, ja olen kasutanud seda vahendit, et temast kogu maailmale rääkida. Tema tõeliselt hämmastav ja lahke, aidates kõigil haigetel patsientidel tervislik elu taastada, ei võta ta tasu. Ainult väike tasu taimse ravimi saatmise kohta teile kõikjal maailmas. Ta ütles mulle ka, et ta ravis selliseid haigusi nagu Alzheimeri tõbi, voodimärgav ravi, skisofreenia, vähk, skolioos, põievähk, pärasoolevähk, rinnavähk, neeruvähk, leukeemia, kopsuvähk, nahavähk, emakavähk, eesnäärmevähk , Fibromüalgia, sündroomi fibrodüsplaasia, epilepsia Dupuytreni tõbi, diabeet, tsöliaakia, ataksia, artriit, amüotroofiline lateraalne skleroos, adrenokortikaalne kartsinoom. Astma, allergilised haigused. Hiv_ AIDS, herpes, põletikuline soolehaigus, KOK, diabeet, võtke temaga ühendust e-posti teel: drjamesherbalmix@gmail.com uskuge mind, te tunnistate kindlasti nagu mina.

Sarah Morgan said...

On mõningaid looduslikke ravimeid, mida saab kasutada diabeedi ennetamiseks ja täielikuks kõrvaldamiseks. Diabeedi tõrjeplaani kõige olulisem aspekt on siiski tervisliku eluviisi - sisemine rahu, toitev ja tervislik toitumine ning regulaarne füüsiline treening. Sisemise rahu ja enesega rahulolu seisund on hea füüsilise tervise ja üldise heaolu nautimiseks hädavajalik. Sisemine rahu ja enesega rahulolu on õiglane meeleseisund. Diabeedihaigustega inimesed kasutavad sageli täiendavat ja alternatiivset meditsiini. Diagnoosisin diabeedi aastal 2010. Olin tööl ebatavaliselt väsinuna ja unisena. Laenasin töökaaslaselt tsüklomeetri ja testisin 760. Läksin kohe oma arsti juurde ja ta andis mulle selliseid retsepte: insuliin, sulfoonamiidid, tiasolidiindioonid, kuid valu vähendamiseks ei õnnestunud enam ravida, kuid valu uuesti tagasi tuua. Leidsin internetist naise tunnistuse nime Comfort, kuidas dr Akhigbe ravib oma HIV-i, ja võtsin ühendust ka arstiga ning pärast seda, kui olin tema ravimeid vastavalt juhistele võtnud, ei ole arst Akhigbe taimsed ravimid diabeedivabad. Nii et diabeedihaiged, kes seda tunnistust loevad, võtke ühendust oma e-posti aadressil drrealakhigbe@gmail.com või oma numbril +2348142454860 Ta kasutab oma ravimtaimi ka selliste haiguste ravimiseks nagu ämblikuhammustus, skisofreenia, luupus, välimine nakkus, ühine külm, liigesvalu, epileemia, kolded, tuberkuloos, kurguhaigus. EKSEMA, RUUM, PROGENITOR, SÖÖMISHÄIRED, MADALAM HINGAMISNEKKUS, DIABEETIKA, HERPES, HIV / AIDS, ALS, VÄHK, TUMOR, VIGOR, HALITOOS, MENINGIIT, VABA VALU, HEPATIIT A JA KASE, KASTE, KÕRVALDUS. NAUSEA OGENDAMINE VÕI DIARREHA, NEERUHAIGUS. KAHJUMITE KUULAMINE, KROONILINE GASTRIIT siin on e-post drrealakhigbe@gmail.com ja tema number +234 901 075 4824