Tuesday, February 3, 2015

Elina Born

Mul on uus lemmik: Elina Born.
Miks?
Sandrad kirjutavad kõik kenasti ära:
http://dream-streets.blogspot.com/2015/01/kuulasin-eesti-laule-spoiler-tuju-laks.html
http://shhhuusblog.blogspot.com/2015/01/stig-ja-elina-konotraat.html

Tegelt meeldis mulle Elina eelmise Eesti laulu šlaager - miss Calculation - ka väga. Elina on umbes ainus noor lauljanna, kes inglise keelt laulda mõistab. Vabalt, pingeta. Viidatud "Kõnõtraat" on ka üsna hea.

Ja nende eurolaulu pärast ei pea piinlikkust tundma. Viis jääb meelde. Sõnum on parasjagu lihtne, aga olemas. Iseasi, kas nad selle lives ära laulavad. Paljud meie euro-artistid on teinud head stuudiolood, aga laval täiesti kõrbenud. Kerli. Põhja-Tallinn...

Häid laule on 2015 Eesti Laulul veel. Wilhelmi "Light Up Your Mind" ja Miina Rikka "Kohvitassi lugu" ja Maia Vahtramäe "Üle vesihalli taeva". Aga neis pole šlaagrit. Ja dueti saab estraadis huvitavamalt lahendada. Ja Born-Rästa on hea komplekt. Edu neile!

2 comments:

Anonymous said...

Ilma koolituseta, kahjuks live ei laula.

2 pala youtube-s, kõrvuti.
stuudio - v. hea.
teine live - palju nõrgem, seda stuudio laulust kostvat maagiat polnud.

J.

313 said...

Oi, Kaur-Kaur, jälle lähed noorte tibide lõksu! See Elina oli Superstaaris täiesti väljakannatamatu ja tema laulmine polnud ka suurem asi.. kuigi see laul iseenesest on hea. Ma jõudsin ka just 1. vooru ära vaadata, seal on minu jaoks ainult Robin Juhkental ja 313vandid.. Noored poisid ikka kuidagi ruulivad..